Zoekmachine advertenties

Zoekmachine adverteren (SEA)

Tegenwoordig leeft iedereen online. Of het nu via mobiel, tablet, laptop of desktop is, iedereen is online. Maar hoe kunt u met uw bedrijf nu bovenaan komen in de zoekresultaten? Één van de manieren om snel bovenaan te komen zijn zoekmachine advertenties (SEA)!

Wat is zoekmachine adverteren (SEA)?

SEA, oftewel Search Engine Advertising. Is het adverteren via zoekmachines en dan vooral via de zoekmachine Google. Hierbij worden er tegen betaling advertenties geplaatst boven de organische zoek resultaten binnen Google. Deze advertenties worden gekoppeld aan zoekwoorden die gebruikt worden door klanten en potentiële klanten. De basis hiervan is het zoekwoordenonderzoek, dat inzicht geeft in de zoektermen die gebruikt worden door uw klanten en potentiële klanten. Een voorbeeld van een mogelijke advertentie staat hieronder weergegeven.

Google Adwords advertentie van Online Roots

Wat bereikt uw bedrijf met zoekmachine advertenties (SEA)?

Het algemene doel van SEA is simpel, meer vertoningen onder de doelgroep die leiden tot conversies met betrekking tot de gestelde doelen. Maar om maximaal resultaat uit uw SEA te krijgen, zijn er tal van technieken om uw advertentie te optimaliseren. Echter is het moeilijk om dit kort en bondig uit te leggen en daarom helpt Online Roots u graag bij uw zoekmachine advertenties (SEA)!

Eventuele doelstellingen binnen uw bedrijf kunnen zijn:

  • Een bepaald product of productgroep uitlichten.
  • Merkbekendheid vergroten onder bestaande of nieuwe doelgroepen.
  • Recensies werven om zo sociale aanbeveling te vergroten.
  • Bepaalde acties of kortingen wegzetten onder de doelgroep
  • Meer leads verkrijgen door mensen te laten bellen.

Werkwijze zoekmachine adverteren (SEA), Online Roots

Nadat we een Google account en een Google Adwords account voor u hebben aangemaakt en gekoppeld (eventueel ook met Google Analytics). Gaan we door met de instellingen hiervan. Online Roots zorgt ervoor dat alles goed staat en klaar voor gebruik is. Daarna kijken we samen naar uw doelstellingen en komt Online Roots met een plan van aanpak en strategie om deze te bewerkstelligen.

Wie willen we waar, wanneer en waarmee bereiken? Via Google Adwords worden al deze aspecten verwerkt en wordt zo de beschreven strategie geïmplementeerd. Zodra de campagne draait houden we uiteraard contact om te voortgang te beschrijven en optimalisaties door te voeren! Vul het formulier hieronder in en laten we samen werken aan de groei van uw bedrijf!
 

Beginnen met SEA? Vul hieronder het contactformulier in! Of gewoon even bellen?
Samen op weg om uw doelstellingen te behalen!

Bel Online Roots