We ontmoeten je graag in het Microlab

Ons nederige stulpje.

Zonder Philips was Eindhoven, Eindhoven niet.  En wanneer je Philips zegt, dan zeg je Strijp-S. Het creatieve en culturele hart van de stad. In dat hart bevindt zich het Microlab, in het oude SFH-gebouw. Vanuit dat gebouw werkt Online Roots dagelijks aan de beste online marketingoplossingen voor onze klanten.

Maar wij niet alleen. Het Microlab is broedplaats voor nog veel meer creatieve ideeën en huist zo’n 700 mede-ondernemers. Inspiratie in overvloed dus.
Een keertje sfeer komen proeven? Je kunt het Microlab vinden op Kastanjelaan 400, 5616 LZ te Eindhoven. De koffie staat voor je klaar.

Zelf ondervinden? Naast de verschillende werkplaatsen (er zijn mogelijkheden om bijvoorbeeld hout, metaal en keramiek te bewerken), de kantoorruimtes en losse werkplekken zijn er ook meer dan genoeg brainstorm- en/of vergaderopties. Interesse? Bel even! We regelen het voor je!

Op zoek naar een inspirerende en gave vergaderruimte in Eindhoven in het Microlab? Bel dan even met Online Roots          Op zoek naar een inspirerende en gave brainstorm ruimte in Eindhoven in het Microlab? Bel dan even met Online Roots

Bel Online Roots