Onze Partners

Binnen ons online marketing vakgebied komen verschillende disciplines voor. Samen met onze partners werken wij altijd aan een optimaal resultaat. Dit kan op grafisch, juridisch, online of website gebied zijn.

Online Roots werkt samen met

employee

Aukje Looijmans
Jurist

Jong, betrokken, deskundig en toegankelijk. Dat kan je verwachten van Looijmans Juristen. Ons doel is om een “partner in business” te zijn voor het midden- en kleinbedrijf. Met passie adviseren we jou op juridisch gebied!

emaillinkedinwebsite
employee

Sjoerd Cloos
Grafisch Ontwerper

Ontwerper, conceptbedenker, art director, ideeënontwikkelaar, verbinder, energiefabriek. Ik ben praktisch in mijn aanpak, ontwikkel oorspronkelijke concepten en ontwerpen met een heldere boodschap. Concepten die passen en aanspreken.

emaillinkedinwebsite
employee

Bram Metz
Webbouwer

Vanuit Utrecht zorgt Snugger voor betaalbare websites voor ondernemers, startups en het mkb. Websites die er gelikt uitzien. En websites die gericht zijn op online vindbaarheid. En wie ben ik dan? Ik ben Bram Metz, oprichter van Snugger!

emaillinkedinwebsite
employee

Flip Zegers
Online Marketeer

Online marketeer Flip Zegers van - hé, wat toevallig - Flip Zegers Media adviseert, creëert en gaat met je aan de slag om online het beste in jouw bedrijf naar boven te halen. Alles door een mix van drie ingrediënten: data, expertise en creativiteit.

emaillinkedin
employee

Bryan Wardenaar
Webbouwer & Fotograaf

I'm a webdeveloper and photographer at my own, company CreativeKing. If you are looking for a professional webdeveloper who has experience with the latest web techniques please contact us.

emaillinkedinwebsite
employee

Jeroen Emons
Concept & Brand manager

Een bedrijf of zelfstandig ondernemer met een sterke visuele identiteit en goed doordachte kernwaarden blijft dichter bij zichzelf en is daardoor geloofwaardiger en betrouwbaarder. Zorg dat het klopt.

emaillinkedinwebsite
employee

Margot Burgering
Offline Marketeer

Al 20 jaar ervaring met offline marketing. Ik adviseer bedrijven bij het maken van keuzes om hun offline marketing te optimaliseren. Het overbrengen van de waarde van producten of diensten zonder het gebruik van digitale media zoals internet.

emaillinkedinwebsite
employee

Dutch Coding Company
IT-Bedrijf

Wij helpen organisaties om waarde te creeën, kosten te besparen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Wij hebben passie voor bruikbare oplossingen en de kennis en energie om degelijke digitale systemen te realiseren.

emaillinkedinwebsite
employee

Dax Thuijs
Creative content specialist

Creative content specialist met een grote passie voor cinematography, animaties en online video. Brede ervaring in praktische videomarketing en bedrijfsvideos. Verhalen worden op een creatieve en impactvolle manier verteld.

emaillinkedin
employee

Job van Lier
Marketeer en Strateeg

Met de jarenlange ervaring in het vak marketing en de affiniteit met online heeft Job een stevige basis voor de aanpak van de marketing uitdagingen waar u voor staat. Of het nu defensief of juist offensief is, graag denkt hij met u mee om de ‘ne

emaillinkedinwebsite