Online marketeer inhuren

Heb je geen tijd om zelf aan de slag te gaan met online marketing? En komen de volgende vragen je bekend voor?

  • Is dat nou écht nodig, dat online adverteren?
  • Hoe laat ik mijn bedrijf groeien met behulp van social media?
  • Benut ik wel de volledige potentie van mijn site?
  • Waar bevinden mijn klanten zich online?
  • En wat doen ze op mijn website?

Online Roots is een jong, fris en flexibel bedrijf in Eindhoven. Wij beschikken over enthousiaste en ervaren online marketeers die tijdelijk of langdurig inzetbaar zijn voor het midden- en klein bedrijf (MKB). Zelfstandige zonder personeel (ZZP) nodig? Ook dan ben je bij Online Roots aan het juiste adres. Wij helpen je graag!

Bij het inhuren van een online marketeer moet je rekening houden met verschillende zaken. Bij Online Roots onderscheiden wij 3 soorten online marketeers, op basis van de behoeften van onze klanten en toekomstige klanten. Of het nou gaat om MKB of ZZP, Online Roots past zich aan. Samen zetten we concrete stappen.

Interim online marketeer

Voor korte of langere tijd een online marketeer nodig om jouw bedrijf te ondersteunen? Online Roots beschikt over veelzijdige en veelbelovende online marketeers die werken op interim-basis.

Onlinemarketing consultant

Advies nodig op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren (SEA) of social media? Nadenken over een online marketingstrategie? Online Roots heeft de ervaring die jij nodig hebt. Lees hier verder.

Online marketingmix

Aan de slag met online marketing, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Online Roots helpt jou met het creëren van een goede basis, een uitgebreide strategie en alles wat daarbij komt kijken!

Weten wie wij zijn? Klik dan hier! Benieuwd naar welke bedrijven wij al hebben mogen helpen? Klik dan hier!

Online Roots, jouw online marketingspecialist!