SEA︎WAT IS ZOEKMACHINE ADVERTEREN (SEA?)


Tegenwoordig leeft iedereen online. Via mobiel, tablet, laptop of desktop, die browser staat altijd open. Maar hoe kom je als bedrijf nou bovenaan in de zoekresultaten? Eén van de snelste manieren om bovenaan in Google te komen is via advertenties! 

SEA, oftewel Search Engine Advertising, is het adverteren via zoekmachines, met de nadruk op Google. Tegen betaling wordt er een advertentie geplaatst, nog boven de organische resultaten. Deze advertenties zijn gekoppeld aan zoekwoorden die door jouw (potentiële) klant worden gebruikt. 


︎WAT BEREIK JE MET ZOEKMACHINE ADVERTENTIES?


Het doel van SEA is heel simpel: meer vertoningen die leiden tot conversies met betrekking tot het gestelde doel. Maar wil je maximaal resultaat uit je advertenties halen? Dan zijn er tal van technieken om deze te optimaliseren. Dit is echter niet kort en bondig uit te leggen, we helpen jou er dan ook graag mee. Eventuele doelstellingen zouden kunnen zijn:

  1. Een bepaald product of een bepaalde productgroep uitlichten.
  2. Merkbekendheid vergroten onder bestaande en nieuwe doelgroepen.
  3. Recensies verwerven om zo de sociale aanbeveling te vergroten.
  4. Bepaalde acties of kortingen wegzetten onder de doelgroep.
  5. Meer leads verkrijgen door mensen te laten bellen.


︎ONZE WERKWIJZE


Nadat we voor jou een Google en Google Adwords account hebben klaargemaakt en hebben gekoppeld zorgen we ervoor dat de instellingen goed staan. Online Roots zorgt ervoor dat alles klopt en klaar is voor gebruik. Daarna kijken we samen naar jouw doelstellingen en maken wij een plan van aanpak en zetten we een strategie op om deze doelstellingen te behalen.

Wie willen we waar, wanneer en waarmee bereiken? Via Google Adwords verwerken we deze aspecten en implementeren we de strategie. Zodra de campagne draait, houden we contact om voortgang te bespreken en te optimaliseren.

︎CONTACT


Neem contact met ons op, dan werken we samen aan de groei van jouw bedrijf!